Povratak na popis članaka
Mjesec ABC Plus Direkta u travnju!

Zašto odabrati multivitamin?

01. travanj 2021.

Vremenske promjene u prirodi utječu na čovjekov organizam jer je on u velikoj mjeri o njoj i ovisan. S dolaskom sunčanih dana naše tijelo počinje osjećati nelagodu, javlja se osjećaj težine i umora. Pospanost, bezvoljnost, umor, manjak koncentracije i razdražljivost, simptomi su koje osjete mnogi s pojavom prvih dana proljeća.

Uz proljetni umor, prekomjerna izloženost stresu, različiti patološki procesi u organizmu, ali isto tako i nedostatak određenih nutrijenata mogu uzrokovati pad tjelesne energije.

Budući da su nakon zimskog perioda rezerve vitamina i minerala značajno iscrpljene, uputno je uz dobro uravnoteženu prehranu uključiti i multivitaminsko-multimineralne pripravke. Zdrava prehrana je primarna, no velikom broju ljudi je potreban kvalitetan multivitaminsko-multimineralni proizvod za popunjavanje nutritivnih deficita. To se posebno odnosi na osobe koje su zbog pretrpanog radnog rasporeda ili prirode posla neprestano izložene velikim psihičkim, fizičkim naporima i stresu, pa je i njihova potreba za energijom znatno veća.

Uzimanje dobro izbalansirane multivitaminske formule jednom dnevno – jednostavan je i lak način da zaštitite imunitet te nadopunite praznine u nutritivnom statusu i tako očuvate zdravlje. Svjetski priznate škole javnog zdravlja predlažu dnevno uzimanje multivitamina većini osoba.

Zašto odabrati ABC Plus Direkt?

ABC Plus Direkt su ukusne granule koje se otapaju direktno u ustima, a preporučuju se svima koji žele očuvati zdrav imunitet, smanjiti umor ili si jednostavno osigurati svakodnevan optimalan unos potrebnih mikronutrijenata. ABC Plus Direkt s 12 vitamina i 8 minerala u samo jednoj vrećici osigurava 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina. Odličnog je okusa naranče i manga. Sadrže željezo, vitamine C, B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnoj funkciji imunološkog sustava.

U mjesecu travnju kupite dva Natural Wealth® ABC Plus Direkt proizvoda i odaberite jedan od proizvoda s Kartice 4+

 

Newsletter
Primajte besplatno preporuke i savjete o zdravom načinu života na svoj email