Povratak na popis članaka

Međunarodni dan starijih osoba - 15. Gerontološki tulum

01. listopad 2018.

Danas, 1. listopada obilježava se Međunarodni dan starijih osoba. Tema ovogodišnjeg Dana nosi naziv: „Proslavimo borce za prava starijih osoba“ s posebnim naglaskom na starije osobe diljem svijeta koje su posvetile svoj život zagovaranju ljudskih prava.
Već tradicionalno, u Zagrebu se povodom Međunarodnog dana starijih osoba, u Parku Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu, od 10 do 13 sati održao 15. Gerontološki tulum, u organizaciji Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji sa Zaklada Zajednički put.

Na štandu Natural Wealtha posjetitelji su mogli izmjeriti vitaminsko mineralni status organizma uz stručne savjete o zdravim navikama i suplementaciji vitamina i minerala. Vidimo se i sljedeće godine!

 

Uvažavanje i razumijevanje starijih osoba temelj je svakog razvijenog društva.

Newsletter
Primajte besplatno preporuke i savjete o zdravom načinu života na svoj email

Slanjem Vaše e-mail adrese dajete suglasnost tvrtci Milsing d.o.o. da na Vašu e-mail adresu šalje obavijesti o novim proizvodima i uslugama, a koju suglasnost možete u svako doba povući. Za više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na https://naturalwealth.com.hr/zastita-osobnih-podataka/.