Povratak na popis članaka

GINKGO FORTE™ - Novo pakiranje, ista formula

22. siječanj 2020.

Natural Wealth® GINKGO FORTE - broj 1 za pamćenje i cirkulaciju*

Natural Wealth® Ginkgo Forte sadrži 60 mg standardiziranog ekstrakta ginka. Pravilna standardizacija osigurava dovoljnu količinu aktivnih tvari te ujednačenost u dozi.

Ginkgo Forte je prirodni biljni dodatak prehrani, pogodan za vegetarijance. Novo pakiranje sada sadrži 75 tableta, a može se nabaviti u svim ljekarnama i biljnim ljekarnama.

Zadovoljstvo kupaca Natural Wealth® Ginkgom Forte potvrđuje i njegova pozicija u Hrvatskoj: naime, Ginkgo Forteveć je niz godina najprodavaniji ginko na našem tržištu.

Natural Wealth® Ginkgo Forte preporučujemo svima koji žele zaštititi dobru cirkulaciju. Također je preporučljiv za očuvanje spoznajnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko je prirodna pomoć zdravlju osoba srednje i starije dobi i svima kojima su periferna cirkulacija i pamćenje svojevrstan izazov. Redovitom i pravilnom upotrebom ginko može biti koristan za očuvanje periferne cirkulacije, a svojim pozitivnim učinkom na mentalne sposobnosti, poput pamćenja također poboljšava kvalitetu života starijih osoba.

Ginko doprinosi očuvanju kognitivnih funkcija/pamćenja i perifernoj cirkulaciji.

*prema podacima IQVIA za 2019.; kategorija: ginko
Newsletter
Primajte besplatno preporuke i savjete o zdravom načinu života na svoj email