Nagradni natječaj pravila

„Osvoji startnine za Plitvički maraton“

Članak 1

Nagradni natječaj „Osvoji startnine za Plitvički maraton“ raspisuje tvrtka Milsing d.o.o., Velika cesta 99, 10020 Zagreb, OIB: 02914711498 (u daljnjem tekstu Organizator).

Svrha priređivanja nagradnog natječaja je promidžba Organizatora na njegovoj službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/NaturalWealthCroatia

Članak 2

Svi natjecatelji sudjelovanjem u nagradnom natječaju potvrđuju da su upoznati s ovim Pravilima (dalje: Pravila).

Slanjem osobnih podataka (ime, prezime, grad boravišta, broj telefona) daje se suglasnost tvrtki Milsing d.o.o, da može koristiti podatke natjecatelja vezano za ovaj nagradni natječaj. Prikupljeni osobni podaci bit obrađeni u skladu s Izjavom o zaštiti osobnih podataka koja je dostupna na web stranici: https://naturalwealth.com.hr/zastita-osobnih-podataka/

Ovaj Natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira.

Članak 3

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati punoljetni korisnici društvene mreže Facebook koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranice Natural Wealth Hrvatska. Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima. Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom neće biti biti uzete u obzir.

Članak 4

Nagradni natječaj će početi 8.6.2021. i trajati do 13.6.2021. do 23:59 sati.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je u komentar ispod objave o nagradnom natječaju odgovoriti na postavljeni zadatak: „Sve što trebaš napraviti je otrčati do kraja tjedna dionicu od minimalno 10 km, sherati u komentar posta screenshot aktivnosti i napisati zašto bi baš tebi trebali pokloniti startninu.“

Članak 5

Iz svih pristiglih odgovora žiri sastavljen od 3 predstavnika odabrat će 2 odgovora koji će biti nagrađeni startninom za Plitivički maraton. Dobitnik može odabrati između startnina za 10 km, 21 km i 42 km. Jedna osoba može samo jednom osvojiti startninu.

Članak 6

Rezultati dobitnika biti će objavljeni 14.6.2021. na Facebook stranici natječaja.

Dobitnici su dužni u roku 24 sata javiti se u inbox s osobnim podacima radi dogovora oko preuzimanja nagrade.

Članak 7

Nagrade nije moguće zamijeniti za novac, druge proizvode i usluge.

Članak 8

U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik nije poštivao Pravila nagradnog natječaja, isti ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

Članak  9

Svi sudionici u ovom nagradnom natječaju, suglasni su da Organizator ima pravo objaviti poslani materijal bez naknade, u tiskanim, zvučnim, slikovnom i video materijalima te ukoliko ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora biti objavljeni u istim medijima bez naknade.

Dobitnici nagrada, u svezi tekstova dostavljenih za potrebe ovog nagradnog natječaja, osnivanju isključivo pravo iskorištavanja autorskog djela kao sadržajno, vremenski i prostorno neograničeno u korist Organizatora.

Svaki sudionik nagradnog natječaja potvrđuje i jamči Organizatoru da je ovlašten koristiti dostavljene radove te isti ne predstavlja povredu prava intelektualnog vlasništva trećih osoba. U slučaju da treća osoba tvrdi da se predmetnim tekstovima krše prava intelektualnog vlasništva, sudionik se obvezuje podmiriti sve eventualne troškove, naknade i ostala plaćanja koja mogu nastati Organizatoru.

Članak 10

Nagradni natječaj se može prekinuti u slučaju više sile. Pod višom silom podrazumijeva se nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 11

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. U slučaju spora utvrđuje se nadležnost suda u Zagrebu.

Zagreb, 8.6.2021. godine.

Organizator: Milsing d.o.o.

Newsletter
Primajte besplatno preporuke i savjete o zdravom načinu života na svoj email
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo našu Izjavu o zaštiti osobnih podataka

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Izjavi o zaštiti osobnih podataka i pravilima korištenja kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Izjavi o zaštiti osobnih podataka i pravilima korištenja kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid

Google analytics