Akcije iz naše ponude

Promo pakiranje ABC Plus tableta s Beta Glukanom

Zaštitite imunitet i sačuvajte budžet! Natural Wealth oduvijek brine za vaše zdravlje, a ove jeseni i zime vam donosi promo paket u kojemu vas za cijenu ABC Plusa™ u pakiranju od 100 tableta čeka i Beta Glukan imuno napitak u pakiranju od 7 vrećica. Željezo, vitamini B6 i B12 samo su neki od sastojaka ABC Plusa koji kao i vitamin C doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti. Akcija traje do isteka zaliha.

Mjesec ABC Plus Direkt 1.4.-30.4.2021.

DODATNA POGODNOST U TRAVNJU NA KARTICI 4+

U mjesecu travnju kupite dva Natural Wealth ABC Plus Direkt proizvoda i odaberite jedan od proizvoda s Kartice 4+

Svaku kupnju Natural Wealth ABC Plus Direkt proizvoda nagrađujemo duplim pečatima na Kartici 4+

Promo pakiranje Magnezij Direkt 375 mg +B+C sa 7 vrećica više!

U samo jednoj vrećici sadrži preporučene dnevne doze magnezija, vitamina C i svih vitamina B kompleksa. Magnezij Direkt 375 mg + B + C primjenjuje se i otapa direktno u ustima bez upotrebe vode, a odličnog je okusa zahvaljujući osvježavajućim prirodnim aromama naranče i limuna. Preporučuje se za svakodnevnu nadopunu magnezija, vitamina C i B kompleksa, za zdravlje mišića i živčanog sustava, kod napetosti, nedostatka energije te umora i iscrpljenosti.

Magnezij, vitamini C, B2, B3, B6 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij uz to doprinosi i normalnoj funkciji mišića te psihološkoj funkciji.

Akcija traje do isteka zaliha.

Posebna ponuda Magnezija 375 mg 2+1!

Potražite u ljekarnama posebno pakiranje našeg najprodavanijeg magnezija 375 mg.

Za cijenu 2 tube dobivate tri tube!

Akcija traje do isteka zaliha.

Promo pakiranje B kompleks Direktna energija sa 7 vrećica više!

B KOMPLEKS granule u jednoj vrećici osiguravaju 200% preporučenog dnevnog unosa vitamina B1, B2, B6, B12, pantotenske kiseline i folata, za direktnu energiju te smanjenje umora i iscrpljenosti. Granule B KOMPLEKSA se primjenjuju direktno u ustima bez upotrebe vode, a osvježavajućeg su i ugodnog okusa breskve i marakuje. Vitamini B2, B6 i B12 doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj funkciji živčanog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti. Akcija traje do isteka zaliha.

Promo pakiranje ABC Plus Direkt sa 7 vrećica više!

ABC Plus Direkt s 12 vitamina i 8 minerala u samo jednoj vrećici osigurava 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina. Odličnog je okusa naranče i manga. Akcija traje do isteka zaliha.

Posebna ponuda ABC Plus šumeći s 10 tableta više

Potražite u ljekarnama posebno promo pakiranje ABC Plusa s jednom tubom više. Akcija traje do isteka zaliha.

Promo pakiranje Imuno C-1000 2+1!

Potražite u ljekarnama posebno promo pakiranje Imuno C-1000 šumećih tableta 2+1. Akcija traje do isteka zaliha.

Zašto odabrati Imuno C-1000 iz Natural Wealtha?

  • Snažna formula - 1000 mg vitamina C
  • S bioflavonoidima za bolji učinak
  • Formula za brzu apsorpciju
  • Šumeće tablete okusa naranče
  • Vitamin C podupire zdrav imunitet, štiti stanice od oksidativnog stresa, donosi energiju, smanjuje iscrpljenost

Promo pakiranje Lutein Ekstra 1+1

Lutein Ekstra™ namijenjen je svima koji žele očuvati zdrav vid, kao i svima koji pojačano naprežu oči. U promo periodu platite jedan i dobijete dva. Akcija traje do isteka zaliha. 

Promo pakiranje K2+D3 Forte 1+1

K2+D3 Forte je pobjednička kombinacija za zdrave i čvrste kosti. Jedna kapsula dnevno omogućuje 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina K u obliku vitamina K2 i 200% preporučenog dnevnog unosa vitamina D u obliku vitamina D3. Ovaj snažni dvojac za zdravlje i čvrstoću kostiju djeluje komplementarno: vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i njegovoj normalnoj razini u krvi, a vitamin K2 usmjerava kalcij u kosti i zajedno s vitaminom D doprinosi održavanju normalnih kostiju. U promo periodu platite jedan i dobijete dva. Akcija traje do isteka zaliha. 

Promo pakiranje Magnezij More + B6 1+1

Natural Wealth® Magnezij More + B6 sadrži prirodni magnezij iz čiste morske vode s visokim udjelom elementarnog magnezija izvrsne bioraspoloživosti, prirodne morske minerale u tragovima koji djeluju u sinergiji s magnezijem te vitamin B6 koji pomaže ulasku magnezija u stanice. U promo periodu platite jedan i dobijete dva. Akcija traje do isteka zaliha.

Newsletter
Primajte besplatno preporuke i savjete o zdravom načinu života na svoj email